Пијанофорте го одржа нивото на првонаградени ученици, секој во својата категорија.

По „Охрид те сакам“, следуваа Фестивалот „ЕПТА“ и „Полихимнија“.

Со гордост ги претставуваме нашите првонаградени учесници и им посакуваме уште многу награди да го крунисаат нивниот труд!