18.9.2017

Седумнаесет години постоење!

Додека Пијанофортевци се радуваа и празнуваа со учениците, се сетија и колку генерации го остварија својот сон да пејат на концерт во живо или да свират пијано, виолина, гитара, ударни инструменти… Сонот на наставниците да направат музичко училиште кое ќе ја раскажува својата успешна приказна се оствари.

Радоста се гледа и на ова видео на Фејсбук страницата на „Пијанофорте“, а нестрпливите читатели може веднаш да дотрчаат до 0:24 и да запеат со дечињата!

Happy 17th birthday Pianoforte ?Среќен 17ти роденден Пијанофорте ?

Posted by Pianoforte – MUSIC School on Montag, 18. September 2017