Наградените од Белгија, со прва награда на ОХРИД ТЕ САКАМ 2017

Наградените од Белгија, со прва награда на ОХРИД ТЕ САКАМ 2017 По успехот во Неерпелт, Белгија во мај 2017, камерниот виолински ансамбл на ПИЈАНО ФОРТЕ се врати на македонската музичка сцена. На музичкиот фестивал ОХРИД ТЕ САКАМ настапи во...

Read more